Hyvää kevättä kaikille Paksuniemen vesiosuuskunnan osakkaille!

Vesiosuuskunta piti vuosikokouksensa 17.5.2020 ja kokous onnistui hyvin korona-rajoitusten puitteissa. Kokouksessa oli läsnä 4 henkilöä ja kaikki läsnä olleet olivat alle 70 vuotiaita. Vesiosuuskunnan hallituksessa jatkavat entiset henkilöt, Seppo Multanen (siht.), Jukka Halonen (vpj), Asko Reittu ja Veli Luostarinen (pj). Kaikki vesiosuuskunnan maksut säilyvät vielä tämän vuoden ennallaan, mutta Rääkkylän kunta on ilmoittanut valmistelevansa vesimaksujen korotusta vuodelle 2021. Tämä tulee vaikuttamaan myös meidän vesimaksuihin. Rääkkylän kunta on ilmoittanut järjestävänsä syksyn 2020 aikana yhteispalaverin vesiosuuskuntien kanssa. Palaveriin mennessä kunta on luvannut valmistella ja päivittää kunnan ja vesiosuuskuntien väliset sopimukset ajantasalle.

Hyvää alkavaa kesää kaikille vesiosuuskunnan osakkaille!

Paksuniemen vesiosuuskunnan hallitus

Comments are closed